Betalen / Verzendwijze

 • Mypos
  Betaalt u met Mypos voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zij zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Betalen met Mypos kost €0,99

  Veilig betalen lachgas-bestellen.nl
 • Afterpay (Niet mogelijk op dit moment)
  Betaalt u met Afterpay voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zij zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Betalen met Afterpay kost €0,99
 • Bitcoin (Binnenkort mogelijk)
  Betaalt u met bitcoin voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Betalen met bitcoin is bij ons gratis!
 • iDEAL (Gratis)
  Betalen via iDEAL voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Betalen met iDEAL is bij ons gratis!
 • PayPal (Kosten conform PayPal tarief)
  Betaling via PayPal voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Bij betaling met Paypal komt er 4% bij!
 • Bancontact (Kosten conform Bancontact tarief)
  Speciaal voor onze Belgische klanten kunt u ook betalen met Bancontact (voorheen Mister Cash) voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Bij betaling met bancontact  komt er 2% bij!
 • Belfius
  Speciaal voor onze Belgische klanten kunt u ook betalen met Belfius voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Bij betaling met Belfius komt er 2% bij!

VERZEND- EN AFHAALKOSTEN, LEVERTIJD NL/BE

Products4u  biedt de mogelijkheid om uw bestelling per pakketpost te versturen of u kunt kiezen om uw bestelling af te halen bij onze winkel in Zwijndrecht (Zuid-Holland)
Blue Balloon
Burgermeester de bruinelaan 115
3331AD in Zwijndrecht
Maandag tot zaterdag van 14:00 tot 21:55!

VERZENDKOSTEN:
Wij trachten de kosten voor verzending zo laag mogelijk te houden, echter het gewicht van de slagroompatronen (1,45 kilo per doos van 50 stuks) is niet gering! Hierdoor kan het totaalgewicht van uw bestelling snel oplopen en ook de bijbehorende verzendkosten.

Uw bestelling wordt altijd discreet verstuurd.

Verzendkosten Slagroompatronen binnen Nederland/België per bestelling (gratis verzending NL vanaf €20):

 • NL € 6,99– Tot 10KG
 • NL € 9,99– Tot 20KG
 • NL € 16,99– Tot 30KG
 • BE € 12,99– Tot 10KG
 • BE € 15,99– Tot 20KG Bovenvermelde verzendkosten kunnen aan veranderingen onderhevig zijn.
  Dit door betere prijsafspraken dan wel door verhogingen vanuit de distribuerende postpartij.Op dit moment leveren wij met DPD & Post NL

AFHAALKOSTEN:
Uw bestelling is gratis aftehalen bij ons winkel in Zwijndrecht, dit kan aanzienlijk voordeliger zijn dan versturen via de post.

U kunt kosteloos uw bestelling afhalen. U kunt de bestelling na telefonisch overleg bij ons afhalen.

Let wel op: bestelling afhalen die zijn betaald met afterpay of paypal dient u zich te legitimeren bij afhalen en geven wij alleen mee als de naam klopt met de identificatie bewijs. En dient u voor het afhalen te tekenen.

LEVERTIJD:
Slagroompatronengroothandel.nu heeft service en snelheid hoog staan naar haar klanten, in de meeste gevallen worden allen pakketten de volgende dag geleverd! (Op zondag na)
Wij zijn afhankelijk van derden voor distributie waardoor in zeer drukke tijden (Kerst, Valentijnsdag, etc.) de levertijden kunnen uitlopen!