Betalen / Verzendwijze

 • Mypos
  Betaalt u met Mypos voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zij zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Betalen met Mypos kost €0,99Veilig betalen lachgas-bestellen.nl
 • Afterpay (Niet mogelijk op dit moment)
  Betaalt u met Afterpay voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zij zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Betalen met Afterpay kost €0,99
 • Bitcoin (Binnenkort mogelijk)
  Betaalt u met bitcoin voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Betalen met bitcoin is bij ons gratis!
 • iDEAL (Gratis)
  Betalen via iDEAL voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Betalen met iDEAL is bij ons gratis!
 • PayPal (Kosten conform PayPal tarief)
  Betaling via PayPal voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Bij betaling met Paypal komt er 4% bij!
 • Bancontact (Kosten conform Bancontact tarief)
  Speciaal voor onze Belgische klanten kunt u ook betalen met Bancontact (voorheen Mister Cash) voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Bij betaling met bancontact  komt er 2% bij!
 • Belfius
  Speciaal voor onze Belgische klanten kunt u ook betalen met Belfius voor 21:30, dan wordt uw bestelling die dag aangeboden aan de pakketdienst voor bezorging de volgende dag. Zelfs op vrijdag, zodat zei zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgen!
  Bij betaling met Belfius komt er 2% bij!

 

VERZENDKOSTEN:
Wij trachten de kosten voor verzending zo laag mogelijk te houden, echter het gewicht van de slagroompatronen (1,45 kilo per doos van 50 stuks) is niet gering! Hierdoor kan het totaalgewicht van uw bestelling snel oplopen en ook de bijbehorende verzendkosten.

Uw bestelling wordt altijd discreet verstuurd.

Verzendkosten Slagroompatronen binnen Nederland/België per bestelling (gratis verzending NL vanaf €20):

 • NL € 6,99– Tot 10KG
 • NL € 9,99– Tot 20KG
 • NL € 16,99– Tot 30KG
 • BE € 12,99– Tot 10KG
 • BE € 15,99– Tot 20KG Bovenvermelde verzendkosten kunnen aan veranderingen onderhevig zijn.
  Dit door betere prijsafspraken dan wel door verhogingen vanuit de distribuerende postpartij.Op dit moment leveren wij met DPD & Post NL

LEVERTIJD:
Slagroompatronengroothandel.nu heeft service en snelheid hoog staan naar haar klanten, in de meeste gevallen worden allen pakketten de volgende dag geleverd! (Op zondag na)
Wij zijn afhankelijk van derden voor distributie waardoor in zeer drukke tijden (Kerst, Valentijnsdag, etc.) de levertijden kunnen uitlopen!