Lachgas Bestellen Blog

Bij Lachgas-bestellen.nl hanteren wij geen maximaal aantal lachgas patronen. Je kunt zoveel lachgas patronen bestellen zoals je wilt. 
Wij bieden daarnaast diverse pakketten aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze lachgas patronen zijn van topkwaliteit en zijn gemaakt van RVS omhulsels. 
Je kunt ze bij ons bestellen van enkele doosjes tot aan meerdere pallets! Wil je eerst gewoon enkele lachgas patronen proberen? Dan raden we onze starterspakket aan. 
Hier zit alles in wat je nodig hebt om de ervaring een keer mee te maken.

Voor 21:30 besteld? 
De volgende dag in huis!

Pakket(ten) worden 
discreet & anoniem verzonden

Volg je bestelling met
Track & Trace 

N2o

NANGS – Wat u moet wetenNangs, whip-its, laders, lampen, nrs, lachgas – hoe je ook lachgas noemt, er is waarschijnlijk veel dat je niet weet

Read More »
lachgas effect

lachgas effect

Lachgas is een kleurloos gas dat zoet ruikt. Vroeger werd lachgas in het ziekenhuis gebruikt als narcosemiddel. Nu wordt lachgas soms als drugs gebruikt. Hoe

Read More »

Lachgas depressie

Lachgas wat is het en wat doet het nou met je? Lachgas ook wel n2o of dikstofmonoxide genoemd is een kleur- en geurloos gas .

Read More »
what is N₂O and what does N₂O mean?

wat is N₂O en wat betekend N₂O?

N₂O is in wetenschappelijke benaming, de brutoformule, van Distikstofoxide.Distikstofoxide, voorheen ook benoemd als stikstofoxidule is in de volksmond beter bekend als lachgas.N₂O is een anesthetisch

Read More »
Lachgas verantwoord gebruiken wat is lachgas

Lachgas verantwoord gebruiken wat is lachgas

Lachgas, hippiecrack, nrs Distikstofoxide is een kleurloos gas dat door tandartsen wordt gebruikt als kalmerings en verdovingsmiddel. Het wordt ook gebruikt in de horeca en wordt vaak aangetroffen in zilveren, onder druk staande slagroomladers. Dit is een depressivum, dat het lichaam vertraagt. Wanneer het wordt ingeademd, kunnen mensen zich gelukkig, ontspannen en giechelen, vandaar de naam ‘lachgas’. Het kan ook leiden tot milde euforie, een licht gevoel in het hoofd of duizeligheid en hallucinaties. Sommige mensen ervaren hoofdpijn en / of misselijkheid tijdena het gebruik. Het lachgas wordt meestal ingeademd uit een ballon die is opgeblazen met behulp van een slagroomoplader. Een ballon kan rond een groep worden doorgegeven, waarbij elke persoon een slok neemt. Risico’s en schadebeperkingHet inademen van lachgas kan leiden tot zuurstofgebrek in de hersenen. Dit kan ertoe leiden dat iemand bewusteloos valt en zelfs sterft door verstikking of hartproblemen. Dit risico is waarschijnlijk groter als het gas wordt verbruikt in een besloten ruimte of als er veel tegelijkertijd wordt gebruikt. Als u uit een ballon inademt, haal dan maar een klein beetje adem en zorg ervoor dat u zich in een goed geventileerde ruimte bevindt. Regelmatig of zwaar gebruik van lachgas is in verband gebracht met een tekort aan vitamine B12. Dit kan leiden tot zenuwbeschadiging die pijn en tintelingen in de tenen en vingers veroorzaakt. Studies hebben ook het zware gebruik van het gas in verband gebracht met sommige vormen van bloedarmoede. Aangezien lachgas de coördinatie kan beïnvloeden, is het erg belangrijk om het niet te gebruiken op potentieel gevaarlijke plaatsen waar vallen letsel of de dood kan veroorzaken. Het is belangrijk om niet te rijden of machines te bedienen. Het is het beste om geen alcohol te drinken tijdens het gebruik van distikstofoxide beide medicijnen zijn depressiva en als u ze samen gebruikt, neemt het risico op nadelige gevolgen en ongelukken toe. Zoals bij alle medicijnen, is het beter om lachgas niet alleen te gebruiken. Het is altijd goed om mensen te hebben die je vertrouwt en die kennis hebben van eerste hulp.

Read More »