Contact

Adres gegevens:
Vareseweg 123 te Rotterdam

Wij zijn geopend: Maandag t/m Donderdag, 12:00 – 22:00,                          Vr,Za 12:00 – 00:00 Zondag 12:00 – 19:00

Tel: +31850045236

  • KvK: 71510125 Ingeschreven als: Enjoygas

Veel gestelde vragen

Wij krijgen veel vragen over hoe de lege tank retour te brengen. U mag de tank bij ons afleveren of deze retour sturen naar: Bergwegzuid 108, Bergschenhoek 2661CV

Let wel op dat u uw order nummer meeneemt!

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, omdat we weten hoe belangrijk het is om uw bestelling snel te ontvangen, meestal heeft u daarom de volgende werkdag uw bestelling binnen. (mits deze voor 18:00 is besteld)
 
Inweze sturen wij u bestelling de zelfde dag op mits voor 18:00 besteld, heeft u bestelling haast kunnen wij de ook door een koerier laten bezorgen in regio zuid-holland zijn hier de kosten €25 van.
 
Het gebruik van lachgas verloopt meestal zonder problemen. Daarom denken velen dat lachgas volkomen veilig is. Er zijn echter wel degelijk risico’s als je extreem veel neemt, of op een onveilig manier gebruikt.
 
Bevestigingsmails worden automatisch gegenereerd en verzonden zodra een bestelling met succes is voltooid. U moet mogelijk uw postbus controleren omdat onze e-mails als spam of ongewenste e-mail gezien kunnen worden, bekijk daarom uw spam- of ongewenste e-mail mappen om er zeker van te zijn dat ze niet rechtstreeks naar deze locatie zijn gegaan.
 
Uiteraard onze website voldoet aan de hoogste veiligheid normen en heeft een SSL Certificaat1 Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin je webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden je persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op SlagroompatronenGroothandel.nu zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.
 
U betaald ons eenmalig de borg deze kunt u zelf aanklikken als u een lachgas tank in de winkelwagen stopt, per ongeluk nee aangedrukt? Geen probleem u ontvangt u na de bestelling apart een factuur met de mail,  zodra deze betaald is zullen wij direct u pakket versturen!
 
Wij maken gebruik van koop borg
De borg tank is uw eigendom u mag de tank ten alle tijden omruilen maar wij rekenen geen statiegeld op de flessen.
JA! Lachgas & slagroompatronen vallen onder de Warenwet. Dat betekent dat de verkoper van lachgas aan de verplichtingen van de Warenwet dient te voldoen. Voorheen was verkoop voor ‘oneigenlijk’ gebruik van lachgas via de Geneesmiddelen wet verboden. Verkoop, handel, bezit en gebruik van lachgas is niet strafbaar.
 
Ojee per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Neem contact met ons op!